[mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”Descriere”]

Exista doua tipuri de suplimente alimentare extrase din Aloe vera:

 • Gel
 • Latex

Gelul este partea din interiorul frunzei care reprezinta peste 90% din frunza si este alcatuit din aproximativ 98% apa.

Latex-ul este efectiv „carnea” sau pulpa de sub coaja frunzei de aloe. Latexul este partea din planta care este cea mai bogata in substante active dar este mai greu de extras si de prelucrat ceea ce face ca majoritatea produselor etichetate „Aloe” sa contina „gelul” frunzei. Conform noilor directive ale Ministerului Sanatatii Canadian (Health Canada) gelul este indicat doar pentru aplicare topicala (pe piele) pentru mici rani, arsuri de soare sau iritatii in timp ce latex-ul este partea cu proprietati terapeutice anifungale, antibacteriene, depuratoare (detoxifiante).

Latex-ul de Aloe Vera contine peste 75 de nutrienti, 20 de minerale, 18 amino-acizi si 12 vitamine, enzime complexe, etc. Aloe Vera este larg intrebuintata ca adjuvant in tratarea multor afectiuni cum ar fi: tuse, rani, ulcere, gastrite, diabet, cancer, dureri de cap, artrita, deficiente imunitare si multe altele. Aloe vera este „un cadou al naturii”.

Aloe vera concentrat face usoara adaugarea in regimul alimentar zilnic necesitand doar ingerarea unei capsula pe zi.

Organika introduce pe piata un produs unic, cu caracter terapeutic datorita dozei foarte mari de substante active extrase din Latex-ul frunzei de Aloe Vera.

[mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”Compozitie”]
Extract pulbere din latex de frunza de Aloe Vera 250 mg
[mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”Administrare”]

Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi timp de maximum 7 zile dupa care se face pauza de minim 7 zile.

Atentionari

 • Consultati un doctor inainte de administrare daca suferiti de afectiuni la rinichi, hemoroizi, afectiuni gastro-intestinale acute sau cronice, menstruatie abundenta.
 • Nu se va administra decat cu minimum 2 ore inainte de administrarea altor medicamente. Daca apar efecte nedorite opriti administrarea si consultati medicul.
 • Avantaje Reseller Organika

  500

  Reselleri in Romania

  10000

  Produse vandute lunar

  250

  Tratamente naturiste canadiene
  Devino Reseller
[mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”V-ar putea interesa si…”][mpc_vc_products_slider type=”related” number=”12″ columns=”5″ category=”1250″]
Aloe Vera – detoxifiant,...

0.00 lei

Stoc epuizat

Cere informații suplimentare